GrassLopata

Turfline Sport

Slidstærk blanding - perfekt til hjemmebanen

Turfline Sport

Turfline Sport er det bedste valg til plæner, der er udsat for slid fra f.eks. fodboldkampe på hjemmebanen. Blandingen er sammensat af de græsarter, der er mest slidstærke, og som kommer sig hurtigst efter slid. 

Turfline Sport indeholder Quick Action græsfrø, som ud over at spire ved lavere temperaturer, er stress- og sygdomstolerante. De har også et stærkt rodnet, og kommer sig hurtigere efter tørkeperioder. Det er ideelt at gøde Turfline Sport plæner med Turfline Sportsgødning

1 kg rækker til 50 m2

Se hvordan du anlægger en ny græsplæne her.

S-mærkede sorter

Alle græssorterne i Turfline-blandingerne er ”S”-mærket. Det betyder, at sorten er officielt afprøvet gennem 3 år af Landbrugsstyrelsen (Plantedirektoratet) for bl.a. slidstyrke, tørketolerance, skudtæthed og sygdomsresistens. Kun sorter der er bedre end eksisterende plænesorter på markedet, opnår at blive S-mærket.

Grøn magi med Quick Action® 

Brug mindre tid og færre penge på pleje af din plæne med Quick Action® græsfrø. Pga. røddernes hurtige og kraftige vækst, kommer plænen sig hurtigere efter tørke. Quick Action® er desuden sygdomstolerant. Tilsammen giver det et stærkt fundament for en flot, grøn græsplæne.

Masterline

Egenskaber

Skala fra 1-9, hvor 9 er bedst eller mest udtalt

Nysåning
Eftersåning/Reparation
Prydplæne
Tåler leg og boldspil
Tåler skygge
Hurtig etablering
  • Slidstærk
  • Kommer sig hurtigt efter slidskader
  • Perfekt til hjemmebanen
productGrassSmall