GrassLopata

Turfline SeedBooster

Nyt liv til din græsplæne

Turfline SeedBooster

Turfline SeedBooster er særlig god til eftersåning i eksisterende plæne. Hver enkelt frø er beklædt med gødning med præcis den mængde næring, frøet har brug for under etableringen. Græsfrøene er desuden coatet med Accelerator, som indeholder afspændingsmiddel. Det gør, at frøene hurtigere absorberer vand og derfor spirer hurtigt. Derfor vil din græsplæne fremstå tæt og flot hurtigere. Coatningen indeholder også biostimulanter, som gør plænen stærk med en flot, grøn farve.

 1 kg Turfline SeedBooster rækker til 60 m2. Findes også til 6 m2 og 600 m2.

Klik og se hvordan du eftersår.

Klik og se mere om SeedBooster.

S-mærkede sorter

Alle græssorterne i Turfline-blandingerne er ”S”-mærket. Det betyder, at sorten er officielt afprøvet gennem 3 år af Landbrugsstyrelsen (Plantedirektoratet) for bl.a. slidstyrke, tørketolerance, skudtæthed og sygdomsresistens. Kun sorter, der er bedre end eksisterende plænesorter på markedet, opnår at blive S-mærket.

Grøn magi med Quick Action 

Med Quick Action er din græsplæne grøn fra tidligt forår til sent efterår. Frøene spirer allerede ved 5°C, og derfor bliver kampen mod ukrudtet lettere at vinde, da ukrudtsfrø spirer ved højere temperaturer. Quick Action har øget modstandskraft over for sneskimmel.

 

Masterline
Nysåning
Eftersåning/Reparation
Prydplæne
Tåler leg og boldspil
Tåler skygge
Hurtig etablering
  • Spirer hurtigt
  • Mindre arbejde 
  • Forny plænen hurtigere
  • Gøder græsfrøene - ikke ukrudtet 
productGrassSmall