GrassLopata

Turfline SeedBooster

Nyt liv til din græsplæne

Turfline SeedBooster

Turfline SeedBooster er særlig god til eftersåning i eksisterende plæne. Hver enkelt frø er beklædt med gødning med præcis den mængde næring, frøet har brug for under etableringen. Græsfrøene er desuden coatet med Accelerator, som indeholder afspændingsmiddel. Det gør, at frøene hurtigere absorberer vand, og derfor spirer hurtigt. Din græsplæne vil derfor fremstå tæt og flot hurtigere. Coatningen indeholder også biostimulanter, som gør plænen stærk med en flot, grøn farve.

1 kg Turfline SeedBooster rækker til 60 m2. Findes også til 6 m2 og 600 m2.

Klik og se hvordan du eftersår.

Klik og se mere om SeedBooster.

S-mærkede sorter

Alle græssorterne i Turfline-blandingerne er ”S”-mærket. Det betyder, at sorten er officielt afprøvet gennem 3 år af Landbrugsstyrelsen (Plantedirektoratet) for bl.a. slidstyrke, tørketolerance, skudtæthed og sygdomsresistens. Kun sorter der er bedre end eksisterende plænesorter på markedet, opnår at blive S-mærket.

Grøn magi til haven

Brug mindre tid og færre penge på pleje af din plæne med Quick Action. Pga. røddernes hurtige og kraftige vækst, kommer plænen sig hurtigere efter tørke. Quick Action er desuden sygdomstolerant. Tilsammen giver det et stærkt fundament til et flot, grønt græstæppe. 

 

Masterline

Egenskaber

Skala fra 1-9, hvor 9 er bedst eller mest udtalt

Nysåning
Eftersåning/Reparation
Prydplæne
Tåler leg og boldspil
Tåler skygge
Hurtig etablering
  • Spirer hurtigt
  • Mindre arbejde 
  • Forny plænen hurtigere
  • Gøder græsfrøene - ikke ukrudtet 
productGrassSmall