GrassLopata

Turfline SeedBooster

Nyt liv til din græsplæne

SeedBooster® – nyt liv til din græsplæne

Du behøver ikke længere finde dig i en hullet og tynd græsplæne. Én enkelt eftersåning med Turfline SeedBooster® giver græsplænen nyt liv. SeedBooster® er frø og gødning i ét – en energi-indsprøjtning som får græsplænen til at leve livet fuldt ud.

SeedBooster® er vital førstehjælp til gamle og kedelige plæner. Kombinationen af frø og gødning giver energi til plænen, så den er klar til en ny sæson. Så SeedBooster® i den gamle græsplæne – ”eftersåning” som fagfolk kalder det – og lad naturen gå sin gang. De første grønne spirer bliver hurtigt synlige, og efter kort tid er den gamle plæne blevet til det tætte, grønne græstæppe, den fortjener at være.

Få en sund plæne, hurtigere

SeedBooster® virker, fordi hvert enkelt frø er pakket ind i gødning. De små energipakker hjælper frøet med at spire tidligere og etablere sig hurtigere. En enkelt eftersåning med SeedBooster® giver op til 30% flere græsplanter og en tættere plæne, end hvis du spreder frø og gødning hver for sig. Du får mere grøn plæne ved mindre arbejde – og du får den hurtigere. 

Klik og se hvordan du eftersår.

Klik og se mere om SeedBooster

S-mærkede sorter

Alle græssorterne i Turfline®-blandingerne er ”S”-mærket. Det betyder, at sorten er officielt afprøvet gennem 3 år af Landbrugsstyrelsen (Plantedirektoratet) for bl.a. slidstyrke, tørketolerance, skudtæthed og sygdomsresistens. Kun sorter, der er bedre end eksisterende plænesorter på markedet, opnår at blive S-mærket.

Grøn magi med Quick Action® 

Med Quick Action® er din græsplæne grøn fra tidligt forår til sent efterår. Frøene spirer allerede ved 5°C, og derfor bliver kampen mod ukrudtet lettere at vinde, da ukrudtsfrø spirer ved højere temperaturer. Quick Action® har øget modstandskraft over for sneskimmel.

 

Masterline

Egenskaber

Skala fra 1-9, hvor 9 er bedst eller mest udtalt

Nysåning
Eftersåning/Reparation
Prydplæne
Tåler leg og boldspil
Tåler skygge
Hurtig etablering
  • Mindre arbejde 
  • Forny plænen hurtigere
  • Miljøvenlig
  • Gøder græsfrøene - ikke ukrudtet 
productGrassSmall