Få stadiongræs i din egen baghave 

Få en topprofessionel, smuk og tæt plæne med Turfline® TRIUMPH. Den slidstærke plæne kan holde til ungernes leg og boldspil, og skulle der opstå slidskader, vil den hurtigt regenerere.

Turfline® TRIUMPH indeholder Quick Action® græsfrø, som også bruges på fodboldstadions udvalgt til EM. Gør din baghave klar med græsfrø fra Turfline® TRIUMPH.

Køb Turfline® TRIUMPH her: 

Hvad er Quick Action®

Quick Action® er en særlig type plænerajgræs med mange fordele. Quick Action® græsfrø har en evne til at spire ved lavere temperaturer, og er fantastisk hårdføre over for f.eks. sneskimmel, som har været et udbredt problem i Danmark de sidste par år. Alle disse fantastiske egenskaber sikrer dig en græsplæne, der fremstår smuk og grøn i en meget lang periode.

 

Flot farve

Quick Action® har en dybere og flottere grøn farve end andre rajgræsser. Den høje stresstolerance gør, at Quick Action® hurtigt bliver grønnere og beholder farven længere end almindelig rajgræs. 

Tørketolerant 

Rødderne på Quick Action® græssorterne vokser hurtig. Det er vigtigt, fordi det hjælper græsplanterne med at etablere sig hurtigere, og fordi det giver stærkere planter. Quick Action® græssorterne har desuden et kraftig rodnet. Det spiller en vigtig rolle under tørke, fordi det gør planterne i stand til at optage vand selv i dybe jordlag.

Køb Turfline® TRIUMPH her: