GrassLopata

Turfline Robotplæne - græsfrø

Ideel til robotklippere

Turfline® Robotplæne græsfrø

Turfline® Robotplæne græsfrø er skræddersyet til at give den flotteste græsplæne, når du bruger en robotklipper. Robotplæne er lavet specielt til robotklipperes høje klippefrekvens, og græsplanterne efterlades med et fint snit og får ikke brune ender. 

Det korte græsafklip formulder nemt i plænen og efterlader ikke filt i græsplænen. Det forbedrer plænens vand- og gødningsoptag. 

1,5 kg rækker til 75 m2

Vidste du, at du kan få gødning, der er lavet specielt til græsplæner, der klippes af robotklippere? Læs mere om Turfline Robotplæne-gødning her.

Klik og se hvordan du anlægger en ny græsplæne.

S-mærkede sorter

Alle græssorterne i Turfline®-blandingerne er ”S”-mærket. Det betyder, at sorten er officielt afprøvet gennem 3 år af Landbrugsstyrelsen (Plantedirektoratet) for bl.a. slidstyrke, tørketolerance, skudtæthed og sygdomsresistens. Kun sorter, der er bedre end eksisterende plænesorter på markedet, opnår at blive S-mærket.

Grøn magi med Quick Action® 

Med Quick Action® er din græsplæne grøn fra tidligt forår til sent efterår. Frøene spirer allerede ved 5°C, og derfor bliver kampen mod ukrudtet lettere at vinde, da ukrudtsfrø spirer ved højere temperaturer. Quick Action® har øget modstandskraft over for sneskimmel.

Masterline

Egenskaber

Skala fra 1-9, hvor 9 er bedst eller mest udtalt

Nysåning
Eftersåning/Reparation
Prydplæne
Tåler leg og boldspil
Tåler skygge
Hurtig etablering
  • Lav væksthastighed
  • Mindre afklip
  • Tæt plæne
  • S-mærkede græsfrø - din sikkerhed for en gennemprøvet og dokumenteret kvalitet
productGrassSmall